Θεσσαλονίκη | Συγγενής του τρίχρονου κοριτσιού κατηγορούν τους ιατρούς για αμέλεια λόγω εορτών

Θεσσαλονίκη | Συγγενής του τρίχρονου κοριτσιού κατηγορούν τους ιατρούς για αμέλεια λόγω εορτών

Η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο μίλησε στο ThessToday.gr για την τραγωδία που συνέβη. Ειδικότερα, η μητέρα ανέφερε ότι: "Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Τι ήταν αυτό; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δε γνωρίζουμε τίποτα για το τι πραγματικά έγινε, τίποτα. Γι’ αυτό κινηθήκαμε νομικά, ώστε να μάθουμε την αλήθεια". Παράλληλα, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συμπαράσταση του κόσμου στην οικογένεια.

Επιπλέον, η γιαγιά και ο παππούς του κοριτσιού μίλησαν στην ιστοσελίδα, αναφέροντας ότι αρνούνται να πιστέψουν πως η εγγονή τους έφυγε τόσο άδικα, ενώ τόνισαν πως οι ιατροί καθυστέρησαν πάρα πολύ, λόγω του Πάσχα, κατηγορώντας τους πως: "Οι εξετάσεις που ήταν να γίνουν, όλο αναβάλλονταν και όταν τις ξεκίνησαν, ήταν ήδη πολύ αργά. Το παιδί ψηνόταν στον πυρετό και αυτοί το… έψαχναν. Ακόμη στο ψάξιμο είναι".

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέχρι και το υπουργείο υγείας επενέβη στην υπόθεση, ζητώντας να γίνει έρευνα γύρω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου για ιατρικό λάθος που μπορεί να στοίχισε τη ζωή του αδικοχαμένου κοριτσιού.

 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.