Καταγγελία Ντούλες | Η Χιμάρα μετατράπηκε σε πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Καταγγελία Ντούλες | Η Χιμάρα μετατράπηκε σε πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής και επικεφαλής του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες, σχετικά με την υπόθεση Μπελέρη. Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στη μετατροπή της Χιμάρας σε πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αποκαλύπτοντας τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή και τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Ντούλες, ο πρωθυπουργός Ράμα προέβη σε επιθετικές εθνικιστικές δηλώσεις κατά του υποψηφίου δημάρχου της Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, δημιουργώντας μια επιθετική και προσβλητική ρητορική με μεγάλη ένταση. 

«Σας αναφέρω λόγου χάρη ότι την τελευταία προεκλογική ημέρα, την ημέρα Παρασκευή, μόνον το απόγευμα είχε τρεις προεκλογικές ομιλίες κατά των οποίων στο ήμισυ τους, ανεξαρτήτως το πού βρισκόταν, στην περιφέρεια των Τιράνων, στο κέντρο των Τιράνων είτε στην τελευταία τηλεοπτική του εκπομπή κατά το ήμισυ του χρόνου αναφέρθηκε κατά του κυρίου Μπελέρη. Είναι πρωτοφανές. Τα συμφέροντα στην περιοχή της Χιμάρας για τον Ράμα και τους πελάτες του είναι τεράστια. Η Χιμάρα σε μεγάλο βαθμό έχει μετατραπεί σε ένα πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος», δήλωσε ο κ. Ντούλες.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.