Γιάννης Στάνκογλου | Δεν υπήρξα νάρκισσος, αλλά δεν νιώθω celebrity

Γιάννης Στάνκογλου | Δεν υπήρξα νάρκισσος, αλλά δεν νιώθω celebrity

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος πρωταγωνιστούσε φέτος στην παράσταση Οιδίπους Τύραννος του Εθνικού Θεάτρου, μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» με την Ελεωνόρα Μελέτη και αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, στην προσωπική του ζωή και στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει την υποκριτική, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του. Δεν υπήρξα νάρκισσος. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω προσπαθήσει να το παίξω ξερόλας, αλλά την επόμενη μέρα είχα σηκωθεί και είπα στον εαυτό μου όχι, δεν έχεις δίκιο", είπε χαρακτηριστικά. Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Στάνκογλου δήλωσε ότι είναι παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν και έχουν δύο παιδιά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου είναι η προτεραιότητα μου, ανέφερε.

Τέλος, ο Στάνκογλου αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη. Αυτή η υπόθεση ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Είναι σημαντικό να ακούσουμε όλες τις πλευρές και να βγούμε από αυτήν πιο δυνατοί, δήλωσε.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.